HogoFogo

Autogramiáda Vlastiny Svátkové

Slovenská herečka, spisovatelka žijící v Praze Vlastina Svátková Kounická je ambasadorkou nadace Anabell a spolupracuje i s nadací Sudička.

Věnuje se psaní fejetonů do časopisů a na sociální sítě. Vydala knihy Modrý slon, Sama sebou a jejím bestsellerem se v roce 2018 stala kniha Prostor pro duši. Kniha, která vás rozpláče i rozesměje, poučí a najdete v ní spoustu životních pravd. Psaní postavila Vlastina na vlastních životních zkušenostech. Při čtení cítíte, že to, co píše, opravdu prožila.

Po dvou letech přichází Vlastina s novou knihou Najdeš mě ve tmě. O čem je?  O tom, že tma může být naše dno a naše temné stránky, to, na co se nechceme koukat, a přitom právě v té tmě se skrývá největší poklad.  Když prožíváme něco špatného a těžkého, je to pro nás zároveň začátek něčeho nového a krásného.  Kniha je vlastně průvodcem obdobím temna s obrovskou nadějí na konci. Vlastina opět při psaní čerpala ze sebe, ze svých zkušeností a prožitků.

My Vás zveme do DIVADELNÍ KAVÁRNY DIVADLA HOGO FOGO na autogramiádu Vlastiny Svátkové. Přijďte poznat blíž tuto milou ženu, klidnou, smířenou, šťastnou mámu tří kluků, která si v životě prošla lecčím a neztratila naději. Ženu, která své myšlenky předává dál přes své knihy a články, a která si vždycky umí ze sebe udělat legraci.

Počet míst v divadelní kavárně je omezen.

Rezervace nutná na petra@vinosvet.cz nebo tel. 605 132 233

Vstupné dobrovolné.

Fotogalerie

Chcete dostávat informace
o všech novinkách?

Vážení divadelní přátelé,
zveme do divadla, za uměleckým zážitkem, na milé posezení….

Rozhodně si nenechte ujít pohádku pro malé i velké:
O PERNÍKOVÉM SRDCI A ČARODĚJNÉ KNIZE 
05/05/2024 - neděle 16:00
Hrají: ZDENĚK KOŠATA/TOMÁŠ RACEK, MILADA BEDNÁŘOVÁ...






více »