HogoFogo

Divadlo HOGO FOGO oslavilo své 1. narozeniny

„Jestli najdeš v životě cestu bez překážek, jistě nikam nevede.“  Arthur C. Clarke britský spisovatel

V sobotu 26. října 2019 jsme spolu s Vámi slavnostně otevřeli naše krásné divadlo dvojitým představením Sex pro pokročilé s Karlem Rodem a Janou Krausovou v hlavních rolích. V tento den poprvé divadlo zažilo standing ovation. Za tu velmi, velmi krátkou dobu, protože situace nás již podruhé donutila divadlo uzavřít, jsme potlesk vestoje zažili již mnohokrát.

Ročnímu miminku se přejí šťastné první krůčky do života. Ty už snad i s překážkami, které nám všem osud postavil do cesty, zvládáme. Nemůžeme rok trvání DIVADLA HOGO FOGO slavit společně s Vámi v divadle ani v kavárně, kde to máme rádi. Nevadí. Nyní je nejdůležitější zdraví všech. Jakmile se situace zlepší, jistě si to společně vynahradíme.

Naší vizí bylo, aby se toto divadlo stalo opravdu místem setkávání lidí, kteří se zde budou cítit vítáni a přijmou divadlo za své. Děkujeme Vám, že se naše sny pomalu a jistě stávají skutečností. Děkujeme, že divadlo podporujete, že o něm mluvíte, že jej doporučujete a především, že jste tady s námi rádi.

Velké potěšení nám dělá i to, že divadlo si získalo velmi dobré jméno mezi profesionálními soubory, které u nás hostují.  Herci i další umělci se k nám rádi vrací a stávají se našimi přáteli, příznivci a podporovateli. 

Děkujeme Vám všem za báječnou přátelskou atmosféru, kterou zde vytváříte. Bez výjimečných diváků by nikdy nevznikla.

Děkujeme, Pavle a Renato, že děláte se skromností vám vlastní, tak úžasné a velké věci, které ostatním lidem přináší užitek a obrovskou radost.

Ráda bych poděkovala všem svým skvělým zapáleným a obětavým divadelním spolupracovníkům, celé báječné divadelní kavárně,  přátelům, kteří nás podporují  a pomáhají,  všem kulturním nadšencům, kteří pravidelně přichází,  protože bez VÁS by divadlo bylo jen prázdným místem.

Díky VÁM ožilo a načerpalo neuvěřitelně pozitivní energii. Zkrátka stalo se hogo fogo místem pro nás všechny.

Těšme se, že ožije co nejdříve znovu.

Přeji našemu divadlu, ale i nám všem, abychom, když je třeba, zůstali nohama na zemi. Ale abychom si dokázali dopřát alespoň na malou sváteční chvíli nohy v oblacích. Odtud je každá trampota menší a sny jsou blíž.

HODNĚ ZDRAVÍ nám všem, ať se můžeme co nejdříve potkávat na místech, která máme rádi, a s lidmi, na kterých nám záleží.

Gabriela Falcová

 

 

 

 

 

 

 

Chcete dostávat informace
o všech novinkách?

Vážení divadelní přátelé,
zveme do divadla, za uměleckým zážitkem, na milé posezení….

Rozhodně si nenechte ujít pohádku pro malé i velké:
O PERNÍKOVÉM SRDCI A ČARODĚJNÉ KNIZE 
05/05/2024 - neděle 16:00
Hrají: ZDENĚK KOŠATA/TOMÁŠ RACEK, MILADA BEDNÁŘOVÁ...






více »