HogoFogo

Poděkování sponzorským firmám

PODĚKOVÁNÍ aneb nahlédnutí „POD POKLIČKU“ DIVADLA

Naše Divadlo HOGO FOGO je spíše malá, klubová scéna, která si za několik málo měsíců svého působení získala své diváky. Máme radost, že jste nadšeni jak z prostředí, tak z programu, který divadlo nabízí.

Příjemné prostředí vytváří příjemní lidé.

Děkujeme vám za vaši přízeň a za atmosféru, která na tomto místě panuje. Važme si místa v dnešním rozháraném světě, které nabízí přátelské prostředí a porozumění.

Divadlo HOGO FOGO děkuje všem sponzorským firmám, bez kterých by chod divadla nebyl možný. Cena kvalitních divadelních představení a koncertů je opravdu velmi vysoká (především pro menší divadla), tudíž téměř každé naše představení je sponzorsky dopláceno. Neplatíme pouze za představení a dopravu, ale jsou tady i autorská práva, procenta z prodaných vstupenek a další poplatky, o kterých divák nemá ponětí. Snažíme se přivézt kulturu za Vámi, vybrat představení a koncerty, za kterými bychom museli do Prahy i dále. Hostující soubory jsou velice mile překvapeny a herci jsou z prostor, technického zázemí i vybavení divadla nadšení. Cituji: „Něco takového bychom tady nečekali.“

Děkujeme tímto firmám: D.I.SEVEN, Gefira, Káva svět

za to, že v Divadle HOGO FOGO mohou hostovat přední pražská divadla, známí herci, zpěváci, hudebníci, umělci.

„Nejkrásnější hudba je lidský smích.“ — Jan Werich

Rádi bychom, aby tato hudba proudila Divadlem HOGO FOGO a věřte, že pokud vydáme pozitivní energii, ve větší míře se nám vrátí zpět.

Važme si kultury, kterou máme na dosah, učme se opět žít spolu a ne vedle sebe.

Chcete dostávat informace
o všech novinkách?

Vážení divadelní přátelé,
zveme do divadla, za uměleckým zážitkem, na milé posezení….

Rozhodně si nenechte ujít pohádku pro malé i velké:
O PERNÍKOVÉM SRDCI A ČARODĚJNÉ KNIZE 
05/05/2024 - neděle 16:00
Hrají: ZDENĚK KOŠATA/TOMÁŠ RACEK, MILADA BEDNÁŘOVÁ...






více »