HogoFogo

PODĚKOVÁNÍ ZA SPOLUPRÁCI A PŘÁNÍ DO NOVÉHO ROKU

Milí kamarádi, vážení divadelní přátelé!
Dovolte mi na sklonku roku 2023 ze srdce poděkovat všem svým báječným kolegům za skvělou práci v divadle a díky výjimečnému člověku, který za celým tímto překrásným počinem stojí a nezištně podporuje kulturu kolem nás. Díky bratrskému Divadlu Ungelt a všem dalším dnes už spřáteleným divadelním scénám. Děkuji všem divákům, protože bez diváků by ani nejlepší divadlo nedávalo smysl. Díky Vám všem, že se navzájem máme!
Díky, že se máme hogo fogo!

Na ostrově La Gomera, v zapadlé hospůdce jsme si dali kávu, kterou zde místní popíjejí. Nápoj barraquito je z kvalitní kávy, kondenzovaného slazeného mléka, skořice, citronu a speciálního likéru. Je to zkrátka hodně sladká a výborná káva. Objevili jsme ráj uprostřed Atlantského oceánu, ráj v mém srdci a libozvučné španělské slovo barraquito. Zní mi jako zaklínadlo pro tento výjimečný den, pro tento výjimečný čas, jako kouzlo odhalující a propůjčující nám svůj ukrytý poklad zasazený v hlubokých mořích. Je třeba věřit v kouzla, je třeba doufat, že lidí, kteří chtějí tančit a pít dobrou kávu, je hodně. Je třeba věřit v krásné věci.

A co nás čeká v novém roce, který se blíží každou hodinou? Já doufám, že odpuštění, pochopení, porozumění, láska, pravda, zážitky, štěstí být mezi dobrými lidmi a radovat se z maličkostí. Nechávám věci plynout, což jsem nikdy neuměla a doufám, že nám osud namíchá správné a klidnější karty. Nezbývá než jít, běžet, občas klopýtnout, letět, plavat, nevzdávat to. A tak připíjím všem lidem, kteří tančí, dokud hudba hraje, kteří popíjejí dobrou kávu, kteří plavou ze všech svých sil a nevzdávají to ani v bouřích. Buďte v životě přesně tam, kde je vám dobře, bez ohledu na zeměpisnou šířku.

Barraquito! Šťastný a veselý nový rok všem.

Gabriela Falcová

 

Fotogalerie

Chcete dostávat informace
o všech novinkách?

Vážení divadelní přátelé,
zveme do divadla, za uměleckým zážitkem, na milé posezení….

Rozhodně si nenechte ujít jihočeskou dechovou kapelu:
MALÁ MUZIKA NAUŠE PEPÍKA 
14/06/2024 - pátek 19:00
Přijďte si poslechnout a zazpívat písničky, které máte rádi.






více »