HogoFogo

Přání od dalších přátel divadla

Divadlo děkuje všem za krásná přání.

Pokud nám i vy chcete popřát, či něco sdělit, rádi vše uveřejníme.

Milé Divadlo Hogo Fogo,

při příležitosti Tvých prvních narozenin bychom Ti chtěli především poděkovat za rok plný nových zkušeností, zážitků a krásných chvil.  Poznali jsme spoustu nových lidí a příběhů.  V pohodové rodinné atmosféře divadla a kavárny vzniklo i mnoho nových přátelství.
Užívali jsme si práci při všech představeních a po zavřených jarních covidových týdnech jsme si užili i skvělou letní kavárenskou sezónu. Musíme přiznat, že jsme se občas v našem týmu o práci v kavárně doslova prali a věříme, že to tak bude i dál. Jsme moc rádi, že můžeme být součástí toho všeho.

Přejeme Ti, ať jsou další roky stejně tak úspěšné jako ten první, ať máš stále spousty nadšených diváků, herců a hudebníků. Ať jsi prostě pro všechny kolem divadla a kultury stále HOGOFOGO!

Káva svět
Tým z divadelní kavárny!

Milé Divadlo Hogo Fogo,

k Tvým prvním narozeninám přeji Tobě a všem lidem, díky kterým jsi tak skvělé, plné hlediště nadšených diváků, mnoho opon po každém představení, a aby herci rádi jezdili do Drážkova - zahrát, inspirovat, pobavit i "pobejt". A děkuji, že jsi! 

Naďa Pínová

K 1. narozeninám přeji Divadlu HOGO FOGO mnoho krásných představení, spokojených diváků, všem lidičkám v zázemí hodně zdravíčka, optimismu, ať všechno ,,šlape"!

Květa Křížová

Přeji divadlu i všem, kteří jím žijí, především lepší časy. Moc se nám stýská po výborných představeních. Nemusíme za skvělými hereckými výkony jezdit do Prahy. Můžeme si je užívat v našem divadle, kde se cítíme jako doma.

Za toto všechno moc děkujeme všem, kteří mají zásluhu na tom, že divadlo je místem setkávání pro lidi ze širokého okolí.

Lenka Klausová


Naše milé divadlo, Divadlo Hogo Fogo,

k Tvým 1. narozeninám Ti přeji stálou pohodovou přátelskou a inspirativní atmosféru, kterou oplýváš během svých představení přestávek i chvil strávených ve Tvé kavárně. Ať jsi pro své fanoušky a příznivce i nadále magickým místem setkávání, které je pro nás tak důležité. Děkujeme za Tebe - za Tvou existenci. Přeji Ti další nové příznivce, spokojené herce i ostatní performery, diváky, kteří jsou otevření pro nové nápady a podněty, přeji energii pro všechny lidi, kteří Tě hýčkají a díky kterým se také můžeme těšit na perfektní hry, koncerty a kulturní příležitosti. 

Všechno nejlepší a nekonečně dlouhá léta. 

Gabriela Gyömberová

Milé DIVADLO HOGO FOGO,

již rok jsme tví skalní příznivci a jsme nadšeni skvělými představeními i výkony herců, které máme možnost sledovat ve velmi příjemném prostředí. Je úžasné, že se v tak malé vesnici podařila uskutečnit tak velká věc! Velmi si vážíme všech, kteří nám dali šanci vidět tolik skvělých divadelních představení bez dlouhého dojíždění do velkých měst a v přátelské atmosféře, která je pravidelně provází.

Přejeme ti spoustu dalších úspěšných divadelních sezon, i když ta letošní je zkouška ohněm. Věříme, že díky bezvadné organizaci divadlo HF vydrží. Přejeme herecké "zlomte vaz".

Lenka Holanová s rodinou


"Před rokem se stala z jednoho téměř bláznivého snu skutečnost. Narodilo se nové, krásné a díky lidem, kteří stáli u jeho zrodu, také „vymazlené“, silné a životaschopné Divadlo HOGO FOGO.
 
Když jsem přemýšlela, co mu popřát do dalších let, vzpomněla jsem si na gratulaci mé vnučky: ,,Babičko, ať máš hodně kamarádů, kteří tě mají rádi, a ať ti pořád nad hlavou lítá hodně motýlků." V pěti letech prostě ví, co je pro život důležité!
 
A tak i já popřeji našemu divadlu hlavně hodně kamarádů, diváků a příznivců, kteří ho budou mít rádi. A také hodně motýlků, kteří nad ním rozprostřou svá křídla a budou jimi chránit  múzy, jeho genius loci a všechny dobré lidi, kteří pro divadlo pracují. Ale i ty, kteří ho navštěvují a ještě dlouhá léta navštěvovat budou."

Eva Kabylová

Rádi se  připojujeme ke gratulacím a přejeme divadlu vše nejlepší k prvním narozeninám. 
Těšíme na návrat do divadla. Už nám začíná chybět příjemné prostředí, neopakovatelná atmosféra, prima zábava a hlavně fajn lidi, které v divadle potkáváme. Snad už se vše nějak zklidní a životy nás všech se vrátí do normálu.

Danča a Vlasta Kottovi

Chcete dostávat informace
o všech novinkách?

Vážení divadelní přátelé,
zveme do divadla, za uměleckým zážitkem, na milé posezení….

Rozhodně si nenechte ujít pohádku pro malé i velké:
O PERNÍKOVÉM SRDCI A ČARODĚJNÉ KNIZE 
05/05/2024 - neděle 16:00
Hrají: ZDENĚK KOŠATA/TOMÁŠ RACEK, MILADA BEDNÁŘOVÁ...






více »