HogoFogo

Za oponou v lednu a únoru

Za oponou v lednu

Novoroční koncert Jaroslava Svěceného byl zkrátka vynikající.  Jaroslav Svěcený byl z Divadla HOGO FOGO nadšený. Je to profesionál a zároveň člověk s velkým srdcem. Poseděl v naší kavárně a domluvili jsme další spolupráci. Naši diváci se tak mohou těšit v listopadu a v prosinci 2020 na další dva koncerty. Každý bude s jiným hudebním doprovodem. Sledujte naše stránky!

Komedie Divadla Bez zábradlí Další roky ve stejnou dobu s vynikajícími a hereckými výkony Veroniky Freimanové a Zdeňka Žáka byla taktéž publikem oceněna potleskem ve stoje.

Bláznivá komedie Zamilovaný sukničkář byla našimi diváky s nadšením přijata. Pro velký ohlas se můžete těšit v listopadu 2020 na další komedii Divadla Háta a to Do ložnice vstupujte jednotlivě Lukášem Vaculíkem a dalšími skvělými herci a herečkami. Při rozhovoru s Ivanou Andrlovou a Adélou Gondíkovou jsme se dověděli, jak překvapené byly, že v malé vesnici vyrostlo překrásné a profesionálně vybavené divadlo. Všem hercům se u nás líbilo a rádi přijedou znovu. Adéla Gondíková si u nás opět zahraje, a to v září s manželem Jiřím Langmajerem v komedii Jo, není to jednoduché.

Za oponou v únoru:

Pověsti české aneb Pohádky pod Řípem v našem divadle skvěle dětem sehráli Jan Přeučil a Eva Hrušková. Děti i dospělí se výborně bavili.

Koncert Maranatha Gospel Choir  byl hudebním zážitkem.  Sbor asi třiceti zpěváků a hudebníků nenechal nikoho v klidu a tančilo i zpívalo celé divadlo.

Divadlo VOSTO5 u nás v únoru hostovalo s divadelní hrou Slzy ošlehaných mužů. Netradičně pojaté představení bylo zážitkem pro všechny diváky. A co herci? Byli nadšení, a tak se na podzim můžete těšit na jejich další divadelní představení. Jaké? Nechte se překvapit!

Únor v divadle uzavřelo Divadlo Bez zábradlí. Karel Heřmánek u nás hostoval podruhé, Zdeněk Žák, který hned při příjezdu volal, že už je v Drážkově jako doma, potřetí a Josef Carda měl premiéru: „Byl jsem od kolegů již informován, že je tady u vás skvělé obecenstvo.“

panem Heřmánkem jsme si popovídali u kávy:  „Všude šířím, jak krásné divadlo tady máte. O divadle HOGO FOGO se již hodně ví. Jedem k vám vždycky moc rádi, protože je tu velice milá a vzácná atmosféra. Hercům se v takové atmosféře hraje skvěle. No a kde bychom dostali na uvítanou makové buchty? Jedině v Divadle HOGO FOGO, díky paní Evo.“

V dubnu u nás Vaše divadlo bude hostovat s úplně jiným žánrem, kterým je úspěšný a velice silný thriller Po konci světa, ve kterém exceluje váš syn.

„Ano, Po konci světa je strhující a opravdu se nebojím říci, že jedinečný příběh. Je to sonda do lidských vztahů, divák je vtažen do děje a odchází domů se silnými zážitky. Emoce jsou tady na místě. Určitě se máte na co těšit!“

Chcete dostávat informace
o všech novinkách?

Vážení divadelní přátelé,
zveme do divadla, za uměleckým zážitkem, na milé posezení….

Rozhodně si nenechte ujít pohádku pro malé i velké:
O PERNÍKOVÉM SRDCI A ČARODĚJNÉ KNIZE 
05/05/2024 - neděle 16:00
Hrají: ZDENĚK KOŠATA/TOMÁŠ RACEK, MILADA BEDNÁŘOVÁ...






více »