HogoFogo

Život je velké divadlo

Vážení divadelní přátelé,

vzhledem k současné situaci jsme opět nuceni přesunovat divadelní představení a koncerty, které nepůjdou odehrát. Rozhodně se budeme snažit pro všechna představení najít náhradní termíny. Prosíme naše diváky a fanoušky o pochopení, trpělivost a shovívavost. Jakmile bude náhradní termín domluven, ihned jej uvidíte v našem programu, na našich stránkách. Vaše zakoupené vstupenky budou samozřejmě platné!

Děkujeme Vám všem za dosavadní přízeň, podporu a sounáležitost. Máme velkou radost, že se DIVADLO HOGO FOGO stalo Vaším divadlem.

Připravujeme pro Vás divadelní novinky, setkání s předními umělci a chystáme i překvapení. Nebojte se nakupovat vstupenky na koncerty či představení, vše bude odehráno.

Divadelní kavárna s vnitřním i venkovním posezením je otevřena. Jsou dodržována všechna nařízení: jako je dezinfekce, roušky, rozmístění stolů v bezpečné vzdálenosti.

sobota: 13.00 - 20.00

neděle: 13.00 - 18.00


Těšte se spolu s námi na další restart divadla.

Přeji všem hlavně zdraví, veselou mysl a trpělivost. Jakmile to bude možné, budeme se těšit na společná setkání a sváteční chvíle v Divadle HOGO FOGO.

Chcete dostávat informace
o všech novinkách?

Vážení divadelní přátelé,
zveme do divadla, za uměleckým zážitkem, na milé posezení….

Rozhodně si nenechte ujít druhý ročník Jógového festivalu v krásném a klidném venkovském prostředí divadla Hogo Fogo.
7/09/2024 - sobota 8:30






více »